Splošni pogoji in politika zasebnosti

Splošne določbe

Lastnik spletne strani in spletne domene www.monikart.si (v nadaljevanju: spletna stran) je Monikart s.p., Jurčičeva ulica 16, 1241 Kamnik. Uporaba spletne strani podjetja Monikart s.p. se šteje kot kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate. Splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene podstani.

Vsebina spletne strani

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost. Monikart s.p. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Varstvo osebnih podatkov

Monikart s.p. varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene, za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja. Osebni podatki, ki jih zbiramo so: ime in priimek, e-naslov, naslov ter telefonska številka. Z uporabo spletne strani se strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namene trženja in obveščanja o podjetju Monikart s.p.:

• neposredno trženje (npr. obveščanje o promocijskih aktivnostih družbe in ciljno (segmentirano) trženje, kot so pošiljanje novic, člankov, lastnih revij, vabil na dogodke, ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, časopisov in nagradnih iger);

• Posredovanje ponudbe za nakup ali svetovanje svetovanje:

• telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje oziroma tržno raziskovanje za potrebe podjetja;

• statistična obdelava;

• profiliranje, spremljanje profila kot stranke ali potencialne stranke (tudi za pretekla obdobja) na podlagi preteklih aktivnosti ter za avtomatizirano in neavtomatizirano obdelavo in prejemanje sporočil in ugodnosti, ki bodo namenjena in prilagojena za vas

Prijava na elektronske novice

Monikart s.p. obiskovalcem spletne strani ponuja naročilo na elektronske novice (e-novice). Pri naročilu na e-novice Monikart s.p. zbira vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec. Monikart s.p. te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja o novih produktih, novicah in dogodkih, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli z elektronskim sporočilom na: [email protected] ali navadno pošto na naslov podjetja Monikart s.p., Jurčičeva ulica 16, 1241 Kamnik.

Avtorske pravice

Vse vsebine, slike, grafični in vsi drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite in zaščite intelektualne lastnine. Vsebin na spletni strani ni dovoljeno reproducirati, distribuirati ali predelovati v drugih oblikah ali uporabljati za komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja podjetja Monikart s.p..

Kontaktni podatki

V kolikor ste odkrili napako, ali pomanjkljivost na spletni strani nam to lahko sporočite na [email protected]. Ta različica Splošnih pogojev uporabe spletne strani podjetja Monikart s.p. velja od 8. 10. 2020.