O PODJETJU | PORTFOLIO | KONTAKT

IDEJA PODJETJA

Podjetje Monikart vam ponuja celovito rešitev grafičnega in spletnega oblikovanja, na enem mestu. S strokovnim odnosom in prijaznim pristopom vam bomo pomagali na poti do novega izgleda podjetja.

Z natančnim razumevanjem vaših strank, trga in vizije vam bomo pomagali, da nagovorite svoje stranke skozi obliko, besedo in fotografijo.

Smo mlada in izzivov željna ekipa, ki svoje delo opravlja s srcem. Zaupajte nam pri izdelavi vašega novega logotipa, celostne grafične podobe, spletne strani, pri opisu podjetja, ki bo povzemal vašo vizije in vrednote, ter podal sporočilo do strank na strokoven in hkrati eleganten način. Nasmehnite se v naše objektive in pokažite, kdo se skriva za uspehom vašega podjetja. Pomagali vam bomo pri raziskavi trga, pri ustvarjanju identitete ter gradili zaupanja vreden odnos. Strmimo k dolgoročnemu sodelovanju, spoštovanju in odličnim rezultatom.

Monika Hriberšek

Oblikovanje, ustanoviteljica podjetja»Umetniško potovanje pomeni slediti poti, ki se nikoli ne konča; nikoli vidimo vsega, kar lahko vemo ali vidimo in odkrijemo vsega, kar je tam zunaj. Želja po raziskovanu, učenju ter ter reševanju problemov je nekaj, kar me pri mojem delu vsak dan bolj navdihuje. Dober dizajn je lep, vendar odličen dizajn ima vpliv in dosega cilje. Videti ta vpliv je neprecenljiv občutek«.

Sara Ugrin

Ustvarjalka besedil»Pogoj za dobro besedilo spletne strani je dober pogovor. Morda se tudi zato zelo rada pogovarjam, ker izjemno rada pišem. Motivira me radovednost. Želim slišati zgodbe, ideje in vizije. Jim dati pisano besedo, pomeni vzbuditi potencial, da dosežejo ljudi. Da se jih dotaknejo. Da se z njimi povežejo. To počnem z velikim veseljem in
odgovornostjo«.

Maša Nedoh

Fotografinja»Obstaja neskončno razlogov, zakaj imam rada fotografijo in zdi se, da se vsakič, ko zajamem novo sliko, to število poveča vsaj za še en razlog več. Moj najljubši del ljubezni do fotografije so različni svetovi, različne perspektive, ki mi jih daje glede razmišljanja in odzivanja na svet okoli sebe ter možnost konstantnega napredovanja in
razvoja.«.

»Vem, da se lahko za kreativne marketinške in grafične rešitve vedno zanesem na podjetje Monikart«

»Sodelovanje s podjetjem Monikart s.p. je potekalo na izredno prilagodljiv, korekten, učinkovit in profesionalen način. Podjetji sta povezani že od samega nastanka, zato vem, da se lahko za kreativne marketinške in grafične rešitve vedno zanesem na podjetje Monikart s.p. z ustanoviteljico Moniko Hriberšek na čelu. Podjetje odlikuje želja po osvajanju novih znanj ter iskanju najboljše interpretacije filozofije stranke skozi oglaševska orodja«.

- Žan Krpan, ustanovitelj podjetja Zanzna s.p.

»Za tako sodelovanje si danes lahko hvaležen«

»Z Moniko sodelujeva slabo leto dni. Ob prenovlejni spletni strani imamo vedno znova ideje, poleg naše strokovnosti in tradicije delovanja že več kot 30 let. Pri uresničevanju le teh sva Moniki hvaležna za nove tehnološke smeri v digitalizaciji in usmeritve enostavnega, jasnega in lepo oblikovanega pregleda vsebin za uporabnika. Korektnost in točnost sta še dve odliki, ki jih ceniva in pri Monikart za to ni potrebno posebej prositi. Za takšno sodelovanje si danes lahko hvaležen.«.

- Simona Knific Vesel, Ustni wellness Vesel

»Je mlada, zanesljiva, delovna ter polna idej in zato jo toplo priporočam«

»Z Moniko Hriberšek smo začeli sodelovati na samem začetku njenega ter našega podjetja, po pogovoru z Moniko smo takoj vedeli da je to oseba, ki razume našo vizijo ter smer v katero želimo. Najprej je oblikovala logo in naredila izjemno delo z našim konceptom in njenim osebnim stilom, nato pa je poskrbela za celovito oblikovanje vizitk. Z Moniko je vedno potekalo vse po načrtih, datumih. Vedno se prilagodi strankam in je na voljo za kakršnokoli pomoč. Je mlada, zanesljiva, delovna ter polna idej in zato jo toplo priporočam vsakomur. Tudi pri nas komaj čakamo da bomo zopet sodelovali z njo v prihodnosti. «.

- Ekipa Production Lair